Tuesday, 26 March 2013

AccidentlY HappeN =p


Ermmm….kwan aku ckap, aku ni g la mne pn..mesti akn ad sorang guy yg ‘melekat’ kt aku….ye ke ??? ermm…I think so…ntah la…tiap kali g tempat baru, aku akn berknalan ngn sorang boy…n usually, boy tu akn  ‘jatuh aty’ kt aku…bkn nk pasan ‘hot’ cuma nk share bnde betol…ermm..xtao la ayat ap aku bg kt drang smpai drang bley tersyok kt aku nie….aishh….

During sem 1 degree kt mestech pn aku ad knal ngn sorang ‘guy’ nie…die adk housemate aku…cane ktrang boleh knal ??? ermm…bese la..die adk yg baik..slalu ntar n amek kakak die kt ostel..1 day 2, ktrang sumer nk balik tuk rayer puasa taun 2012…die dtg amek kakak die n msa tu la ktrang kenal…but juz say ‘hai’ n…..blah….hehehe….

Korang nk tao nme die ke ?? ermm….aku bg nme simple die ea…’YIN’…(mcam nme pakwe kwan aku plak…hehehe)…ktrang msj mcam yg org lain wat la bler b’kwan kan…n die ni sorang yg pndai wat aku ase selesa n senang ngn die…die orang mane ?? agak2 korang ?? hurmmm….jauh die dtg cari kwan…die org sabah n keturunan dri brunei =) xpnah aku t’pk akn ad laki dari sabah suka kt aku….hoho =p
Actually, ad sumthing happen b4 die meluahkan prasaan kt aku….tp biar lah rahsia..sbb kisah ni melibatkan kwan aku jgk..so, xnk malukan or rendahkan mne2 pihak yer =)

Aku penah jumpa family die…tu pn kbetulan sbb msa tu aku duk sorang2 kt umah..parents die tao..then trus sruh kakak die ajk aku duk umah die 3 ary 2 mlam..lme la jgk…ckup utk aku knal die n family die….xtao la nape, bkan main hepi die msa aku stay kt umah die tu..pdhal msa tu ktrang mmg xde pape n aku pnm mg xterpikir pape pn….

Boleh dkatakn byk kali la jgk ktrang kuar bersame…tp ngn kakak die skali la…xde sbb nk kua b’2 je ngan die..ermm..ktrang g shoping same, piknik same, g tman same….sweet x ?? hak3…merepek…mula2 aku mcam xnmpak ap2 yg lain kt die…tp kdg2 tu cara lyanan die kt aku len sket…die sorang yg gentleman…baik…aku senang je tiap kali ngan die..tp xnk la org ckap syok sndri kan…so, aku wat xtao je la…..hehehe
Aku akui aku suka sgt berkawan ngan die…tp mcam terlalu awal tuk aku pk sal lain…ktrang perlu byk msa ag tuk knal dri msing2….chewahh…ckap mcam tgh bercinta kan ? hak3..no komen….t kte smbung cter  ni len kali yer =P 
Lalalalalala~~~

All relationship will start with FRIENDSHIP ^_____^

we decide to become frenz 1st =)

No comments:

Post a Comment